Tekstvak: © Niets uit of van deze website, http://www.gaya-indonesia.nl, mag worden overgenomen, gekopieerd of gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar auteur van deze website,
C.P. van der Weide, Oudebildtdijk 1224, 9075 NR, Westhoek.  KvK Nr.: 01061215.   BTW NR.: NL8034.41.113.B.01.
Tekstvak: de Westhoek Gaya Indonesia, Oudebildtdijk 1226, 9075 NR, Westhoek.
Reviews, Opmerkingen van onze klanten, Meningen van onze klanten, Wat onze klanten over ons schrijven, wat onze klanten over ons melden, wat u  over ons schrijft, Kommentaar over Gaya Indonesia, Opmerkingen over Gaya Indonesia, Reviews over Gaya Indonesia, Oudebildtdijk, Westhoek, Friesland.

Hallo Cor,

Het masker is in goede staat vandaag bij mij bezorgd. Hartelijk dank. groet

Peter Haenen,  Vught.

Beste Cor,
Bedankt voor het toezenden van de uiltjes. We hebben ze vorige week in goede orde ontvangen.
Graag willen we nog een houtsnijwerk bestellen. Het gaat om de flessenhouder in de vorm van een slang. (nr. 250) Hopelijk is deze nog beschikbaar. we horen het graag. Met vriendelijk groet, Xander en Patricia,  Den Haag.

Hartelijk dank voor het snelle toezenden. De batik vinden we erg mooi, mooier nog dan op het plaatje te zien was! Met vriendelijke groet, Annemarie Magermans, Den Haag.

Beste,

Hartelijk bedankt voor het opsturen van mijn bestelling. Ik ben er super blij mee en hoop het popje van mijn vriendin weer mooi te kunnen herstellen. Nog een fijn, gezond en gelukkig 2015,

Hartelijk groeten  Marianne.

Beste Cor van der Weide,
De sarongs heb ik in goede orde ontvangen, dank u wel.
Met vriendelijke groet,
Annemarie Magermans
.

Goedemiddag Cor ,

Het schilderij is vandaag binnen gekomen. Graag wil ik u bedanken voor de snelle service en de zorgzaamheid van het verzenden en inpakken van het schilderij. mvg, Michael Henkelman

17-03-2015

Hoi Cor

Dank je wel voor de snelle service!  Groeten Robin

11-04-2015

Goedenavond, bedankt voor uw snelle en goede service. Gr Wendy Seuren

07-04-2015

Hallo, ik realiseer me dat ik niet eens heb laten weten dat de maskers goed zijn aangekomen. Dus bij deze, ze zijn trouwens prachtig.

Gr. Wendy Seuren.

10-04-2015

Beste Cor,

De lamp is in goede staat aangekomen! Hartelijk dank voor de goede service! We zijn super tevreden met de lamp!!

Mvg, John Engelen, België.

25-04-2015

Goedemorgen Cor,

Heel fijn dat het allemaal goed is gegaan. Bedankt voor de goede service! Ze gaat een mooi plekje bij ons krijgen. Wie weet tot de volgende keer!

Een heel goed weekend. Groeten, Leonie Uitterwijk.

17 juni 2015

Beste Cor,

Zoals beloofd zou ik nog even laten zien wat er met de stof gebeurd is. Ik heb er 12 slendangs van laten maken, die mijn leerlingen in Pencak Silat school Pendirian Teguh uit Alkmaar, om hun middel dragen. Zie foto.

Met vriendelijke groeten,
Marc in den Bosch

18-06-2015

Hartelijk bedankt Cor, ik ga er zeker van genieten. Bedankt voor het terugstorten van het lagere verzendtarief.
met vriendelijke groet,
Leen
  (België)

Geachte heer van der Weide.

Zojuist bracht de bezorger van Colisprivé het door u verzonden pakje met daarin de door mij bestelde 2 artikelen. Ze zijn in prima staat aangekomen. Mogelijk wat laat, maar daar zal het hete weer en misschien de drukte in Utrecht, vanwege de Tour de France, wel iets te maken hebben gehad. Gelukkig is alles goed gegaan en daar zijn we blij om, want de sarong Cirebon is bedoeld als cadeautje, als we binnenkort naar Nederland gaan om daar weer 14 dagen van Nederland te genieten. Wat ik u ook wil zeggen is, dat die sarong  echt prachtig is !! De ontvangster (met een Indonesische achtergrond) zal er heel blij mee zijn, dat is heel zeker. Mijn echtgenote was verrukt van de jurk, dus die keuze was gelukkig ook goed.

Ik ben blij, dat ik uw zaak op het internet heb ontdekt, want het is niet moeilijk om een presentje voor iemand te kopen. Keuze genoeg !

Hartelijk dank voor de keurige verzorging van het pakje en de prima verzending.

Met vriendelijke groeten voor u en aan mooi Friesland.

A. Penders, Frankrijk.

 

Leeuwarder Courant. 

Aan:  info@gaya-indonesia.nl

Geachte heer van der Weide.

Ik vergat u nog te bedanken voor het mee sturen van de Leeuwarder Courant, die in het pakje zat. Wij hadden in Friesland dezelfde krant, dus we zijn weer even terug in onze oude provincie. Heel leuk en heel onverwacht. Reuze bedankt daarvoor !  A. Penders, Frankrijk.

Goedemiddag mijnheer van der Weide,
De stoffen zijn vanmorgen aangekomen, schitterend mooi. Ik ben er heel blij mee.
Nog even een vraag over die sarong met slendang: wat is dat voor materiaal en hoe kan ik dat wassen? Het geld is al onderweg, die 2€ teveel zijn voor een lekker kopje koffie voor de goede service. Graag tot een volgende keer, ik zal hier reclame maken!
Met vriendelijke groeten,
K
. Schinkel  Duitsland.

06-08-2015

Pakketje is meer dan naar tevredenheid aangekomen. Ik ga het morgen naar zijn definitieve eigenaar brengen,

Veel dank!

K. Gerritsen

Vanmorgen heb ik het masker ontvangen.
Dank
wel voor de vlotte verzending. Hij is prachtig.

Hartelijke groet, M
. Wemerman

Beste Cor,

Hartelijk dank voor de bevestiging en wellicht tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,

Sander

02-12-2015

Hallo Cor,

 Wat een mooie jurk!  En ook nog het teveel aan verzendingskosten teruggestort gekregen, wat  netjes.  Ik ben heel tevreden.

 Bedankt daarvoor,

 Met vriendelijke groet,

 M. Hop

Tekstvak: Stuur ook een review naar Gaya Indonesia
Tekstvak: Stuur ook een review naar Gaya Indonesia

23-04-2015

Hallo Cor,

Het pakketje in goede orde ontvangen, dank je wel voor de snelle service. Met vriendelijke groet, Dirk Poot

PIJL-LINKS: Terug naar Webwinkel
PIJL-LINKS: Terug naar Webwinkel

Aan: de Westhoek Gaya Indonesia;

di 16-2-2016 13:28

Goedemiddag Cor van der Weide,

Heb zojuist het pakketje ontvangen. Het is precies zoals op de site, ben

zeer tevreden. Bedankt voor de snelle afhandeling.

Vriendelijke groeten Jolanda

Yogiman

M moontje

Vandaag 14-07-2016 12:31

de Westhoek Gaya Indonesia

Ik hem m al binnen cor!
Bin r ontzettend blie mit! Zoals we da hier zeggen hahahaha
Nogmaals harstikke bedankt voor d snelle service en zéker tot n volgende keer!

Groetjesss moontje

17-08-2016 Beste Cor,

Dankuwel voor de snelle service. Ik kom in december naar Leeuwarden

waar mijn moeder woont en dan komen we bij u langs om te eten en te shoppen!

Vriendelijke groet,

Cindy

28-12-2016 17:41

Goedenavond,

We hebben de spiegel ontvangen, we zijn er heel erg blij mee! Hij is echt prachtig! Bedankt en ook nog bedankt voor het snelle verzenden.

Groet Mandy

30-12-2016

Beste,

Ik heb de lampen binnen super gaaf ben er heel enthousiast over heeft u ook nog de lamp 1452? Dan zou ik die ook graag kopen.

Met vriendelijk groet, Monique.

17-08-2015  Hallo Cor,

Bedankt voor de goede zorgen! Ik kijk al uit naar het pakket!

Met vriendelijke groet,

Filip Pieters

Yogastudio Aghora

Eekhout 68 B

9620 Zottegem

0499 18 28 87

www.yogastudio.be

Van: Irbis W.

Verzonden: maandag 26 oktober 2015 17:54

Aan: info@gaya-indonesia.nl

Onderwerp: Re: Verzendbewijs

Hartelijk dank, de Hanuman is in prima conditie aangekomen

Verstuurd vanaf mijn iPad

10-11-2015

Het mooie Ikat kleed ontvangen. Dank voor de snelle verzending.

Met vriendelijke groet,

Meindert Vollenga

26-11-2015

Beste Hr. v.d. Weide

Dank voor uw antwoord. Mijn complimenten over uw zaak. Enthousiast ben ik hierover. En hopelijk blijft u nog lang hiermee doorgaan. Wil de beige wierookhouder nr.1219 graag bestellen. Hopelijk is dit op voorraad. Wilt u mij hierover berichten.

Mijn vriendelijke dank,

Mw. A. Verkaik.

Aan:

de Westhoek Gaya Indonesia;

vr 8-1-2016 14:47

We hebben onze bestelling ontvangen,
Bedankt voor de snelle en nette verzending!
Groeten,
S
. N.

24-06-2016, Goedemiddag , heer van de Weide

De goederen zijn netjes afgeleverd door U twee hele lieve en aardige bezorgers. Verder wil ik U nog bedanken voor het geurstelletje, een leuke attentie. Ik ben zeer tevreden, en zal zeker U aanbod in de webwinkel blijven volgen.

met vriendelijke groet Sjef Albers.

graag het witte halssnoer.
eigenlijk ging het mij juist om de blauwe turqoise, waar ik al 2 jaar
naar op zoek ben.
het gaat mij om de turqoise tubekralen waar heel moeilijk aan te komen is. mijn vraag is dan ook of ze wel nog binnen gaan komen of aan de tubekralen te komen is. waar kan ik het bedrag naar over maken.
groetjes manno. p.s het is een geweldige site van jullie, lagen jullie maar hier in limburg

 

hallo Cor,

natuurlijk mag u mijn mailtje in de reviews plaatsen.

hartelijk bedankt voor de moeite en hopelijk komt u die kralen tegen.

de betaling heb ik net gedaan, ik heb ook rabobank dus zal het bedrag al wel bij U binnen zijn.

groetjes manno.

04-05-2016

Goedemiddag Cor,
Heel erg bedankt voor de mooie schaal en leuke haarklemmen, ben er erg blij mee!
Ze waren tevens erg goed ingepakt merkte ik.
Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet,

Rosemarrie Groenewoud

di 16-2-2016 22:26

Maskers goed aangekomen en hangen mooi aan de muur. Zal reclame voor jullie maken :-)

H. Hummel.

Verstuurd vanaf mijn iPad

HJ Han & Jane

Aan: de Westhoek Gaya Indonesia;

ma 7-3-2016 09:49

Beste Cor,

Dank voor de goede verzorging! We zijn heel blij met de spullen.

Mvg, Jane van Slingerland

14/04/2016 Aan: de Westhoek Gaya Indonesia;

Goedenavond Cor,

Mn pakketje met tas is met goede zorg in ontvangst genomen 😀

Ben er erg blij mee. Wens u een fijne avond en

wie weet tot de volgende keer.

m.v.g, R. de Vries

Review

Aan: de Westhoek Gaya Indonesia;
Sarong is aangekomen,
erg mooi, nu zoek ik de haarspelden zilver of zilver kleurig vanaf 20 euro kan ze niet meer vind en op uw site. Het was een kasjmier model hopelijk krijgt u ze weer en ook een nieuwe collectie sarongs met vr. groet, Renée Kitsz.

23-08-2016  Hartelijk bedankt Cor voor alle moeite die u gedaan hebt rond de rode poppetjes. Met vriendelijke groeten, Dini

G. de Vries

Vandaag, 31-08-2016 10:33

aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Het masker is prachtig! Dank je wel.

15-10-2016 Beste Cor, het pakket is heel aangekomen. Wederom vakkundig verpakt. Leuke spullen.
Bedankt voor je service.
Groet, Karin van Mook

17-08-2016 Goedemorgen meneer Van der Weide,

Heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet,

N. Reijnders.

Aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Geachte heer/mevrouw, wat een goede, leuke, fantastische site.
Mijn dochter heeft het gevonden en we zijn allebei erg enthousiast.
Met vriendelijke groeten en u succes toewensend, teken ik,
Hoogachtend,
Mevrouw L. Schotel
Spijkenisse

17-11-2016

Hartstikke bedankt voor alles groetjes

Ray

di, 10 jan. 2017

Hoi cor,

Ontvangen. Keurig verstuurd.

Groet

Max Jonkers

21-01-2017 Hallo Cor,

Alles is in prima staat aangekomen.

Bedank voor de snelle service

Met vriendelijke groeten,

Daan Sopar

23-01-2017  16:21

Beste Cor,

Ik heb de schilderijen ingoede orde ontvangen. Dank u wel, ik ben er blij mee!

Mvrgr,

Shelley Lang

PIJL-RECHTS: Terug naar recente reviews pagina 1