Tekstvak: © Niets uit of van deze website, http://www.gaya-indonesia.nl, mag worden overgenomen, gekopieerd of gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar auteur van deze website,
C.P. van der Weide, Oudebildtdijk 1224, 9075 NR, Westhoek.  KvK Nr.: 01061215.   BTW NR.: NL8034.41.113.B.01.
Tekstvak: de Westhoek Gaya Indonesia, Oudebildtdijk 1226, 9075 NR, Westhoek.
Reviews, Opmerkingen van onze klanten, Meningen van onze klanten, Wat onze klanten over ons schrijven, wat onze klanten over ons melden, wat u  over ons schrijft, Kommentaar over Gaya Indonesia, Opmerkingen over Gaya Indonesia, Reviews over Gaya Indonesia, Oudebildtdijk, Westhoek, Friesland.Tekstvak: Stuur ook een review naar Gaya Indonesia
Tekstvak: Stuur ook een review naar Gaya Indonesia

01-02-2017

in een woord geweldig, dank je wel voor de fijne service.

mvg J. Delies.

26-01-2017 W. in t Zandt

Het kistje is erg mooi. Bedankt

PIJL-RECHTS: Naar eerdere reviews
PIJL-RECHTS: Naar eerdere reviews

02-03-2017 Hallo Cor,

Zending in goede staat ontvangen. Dank daarvoor.

Hartelijke groet,

Hans Leih.

12-02-2017 Beste Cor

Bestelling in goede orde ontvangen. Ben er zeer content mee.

Met vriendelijke groet,

Ilja v.d. Broek

23-03-2017  Hallo Cor 

De spiegel is perfect aangekomen. 

Bedankt 

Daan Sopar.

12-03-2017  Hallo Cor,

De spiegel heb ik vrijdag in goede orde ontvangen, hij is nog mooier dan ik gedacht had! Super bedankt!

Fijne zondag,

Susan

07-04-2017  Dag Cor,

Inmiddels staan de meubelset al bij ons. Dank voor de levering!

Mvg Erik

30-03-2017  Beste Cor,

Allereerst excuus voor mijn late reactie.

Ook dit kamerscherm is in goede orde en naar volle tevredenheid ontvangen.

Hartelijk dank en met vriendelijke groet,

Shelley Lang

12-04-2017  Hallo Cor,

Bedankt voor uw service!

Met vriendelijke groet,

Tim

29-04-2017  21:47

Beste Cor.

Ik heb vandaag het pakket in goede orde ontvangen.

Bedankt voor de mooie producten en de snelle levering.

Met vriendelijke groet,

Tineke

04-03-2017  de 2 pagode lampen zijn jn goede gezondheid aangekomen................

Hartelijk dank

Klaas Smidt Soest.

05-05-2017  Beste Cor,
Het beeldje heeft mij in goede orde bereikt.
Ben er blij mee.
Met vriendelijke groet,

Sergio

03-05-2017 Hoi Cor,

bedankt voor de snelle service!

groet jeroen

04-02-2017, R. Jansen,

Alles is in goede staat afgeleverd, dank!

30 januari 2017  Hallo Cor.

Ik heb mijn bestelling ontvangen en ben er enorm blij mee.  Dank je wel,

J. Delies.

07-04-2017 Goedemiddag Cor,

Wow, wat is Shiva mooi en wat mediteer ik vanaf nu zacht.

Dank en hartelijke groet, ook zeker voor het lieve bezorgechtpaar!     Sabine

04-05-2017  Hoi Cor,

alles is goed aangekomen dank jullie wel. mijn schoonmoeder uit Indonesië vond em zo mooi dus ik wil er graag nog 1 bestellen! heb je er nog 1 staan?

groeten Jeroen

23-05-2017  19:19 aan de Westhoek Gaya Indonesia

Cor, dank u wel voor uw berichtje, de factuur betreffende hanglamp 1458 is aan u voldaan. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groet, J. Maas,

PS u hebt een geweldige webwinkel

 

18-05-2017  Hallo Cor,

Nogmaals bedankt voor de goede service…..

Fred Lubben

17-05-2017  Hallo Cor,
jullie hebben mij geweldig geholpen met het prachtige beeld en super snel bezorgd. nogmaals vele dank……
fred lubben

22-06-2017  Dag Cor,
Ik heb gisteren het pakket ontvangen, ontzettend bedankt! Nogmaals ontzettend bedankt voor je tijd en moeite! En geniet van de warmte!
Vriendelijke groetjes,
Olga

07-05-2017  18:49

ik heb de tafeltjes ontvangen: ze zien er prachtig uit....

waarschijnlijk zijn ze door jullie nog in de was of olie gezet voor transport?

Super!! Waarmee zijn ze behandeld? Dan kan ik dat ook doen als ze wat kaal worden....

Bedankt!! Groeten, M. Dijkstra

21-07-2017  Aan:

de Westhoek Gaya Indonesia

Geachte Heer , hierbij even een bedankje voor de goede service , n.a. v. mijn bestelde stoffen , ik vind ze heel mooi en ga er dan ook een mooie soort kaftan van maken, een lange jurk. nogmaals dank

Mevr. E. de Bus Brugmans.

01-07-2017  Hoi Cor,

Even laten weten dat het pakketje vandaag gekomen is.

Wat een leuke spulletjes, ik vind de bloes mooier als op de foto. En niet onbelangrijk: hij past!

Dank je wel voor alle moeite. Voor nu fijn (en hopelijk zonnig) weekend.

Terima Kasih en groetjes, Annieka

10-08-2017 Aan: de Westhoek Gaya Indonesia

De bestelling is goed aangekomen, hartelijk dank voor alle mooie artikelen.

Een artikel bleek niet voorradig maar dit werd naar tevredenheid opgelost.

Ik kom vast nog eens terug 😊  A . Andringa-Baar

18-09-2017 Goedemorgen meneer van der Weide,

De bestelling van de prachtige schilderijen heb ik inderdaad van overburen op nr. 113 ontvangen.

Hartelijk dank en ik ga genieten van de erg mooie schilderijen die bijzonder zorgvuldig verpakt waren!!

Met vriendelijke groet,

Mevr. G. Kevelham-Meijerink.

14-09-2017

Beste Meneer van der Weide,

Het peper en zoutstel is binnen.

Hartelijk dank. Mvgr, Rene

Snelle afhandeling

17-08-2017 aan de Westhoek Gaya Indonesia

Geachte meneer Cor

Dank u voor de snelle afhandeling het beeld is aan gekomen en vindt het super mooi

Heel erg blij mee , zeer fijn om zaken met u te doen prima verpakt en mooi beeld

Een betrouwbaar en van zeer goede kwaliteit producten die u verkoopt

Met vriendelijke groet Frans van Bussel

woensdag 06-09-2017 Goedemiddag Cor

Dank je wel voor de goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Maskers zijn vandaag geleverd .

Met vriendelijke groet Ton

23-08-2017 Aan de Westhoek Gaya Indonesia

Goedemiddag Cor

Bedankt voor de snelle afhandeling van de bestelling

De maskers zijn vandaag bezorgd

Als ik weer iets wil kopen kom ik zeker weer kijken op jullie site

Met vriendelijke groet Ton

19-08-2017 aan de Westhoek Gaya Indonesia

Hoi

De bestelling is goed aangekomen

Bedankt. Vr. Groet Lucien Huisman

16-09-2017

Beste Cor van der Weide, het bankje is in goede orde bij ons aangekomen, precies wat we ervan verwachtten… heel mooi hout, stevig en sierlijk!

Dank, Hester van W

07-01-2018  Aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Wandpaneel is aangekomen. Vinden hem erg mooi. Westhoek levert een voortreffelijke service en ook de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed.

Veel dank en met vriendelijke groet

Marcus

26-09-2017  Beste Cor,

De maskers zijn vandaag in goede orde aangekomen en hangen inmiddels op mijn muur. Ik ben er erg blij mee!

Heel erg bedankt voor uw vriendelijke en ontzettend snelle service.

U ook een fijne dag verder!

Vriendelijke groet,

Joost

06-12-2017 Beste,

Bedankt voor de super snelle levering! Ze was tip top in orde 👌 wat een service! chapeau 👍 en nogmaals dikke dankjewel 😊

10-12-2017

Pakketje kwam gistermiddag binnen erg snel bedankt voor de snelle service erg mooi masker

Brian van Dijk

28-10-2017

Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen en ben er erg blij mee.  M.vr.gr. A. Heyne

01-11-2017

de lamp is binnen, hij is prachtig,  dank u wel voor het terug storten van de verzendkosten,  

mvg l. minken 

16-11-2017

Aan de Westhoek Gaya Indonesia

Goedemorgen Cor,

Het pakket met houtsnijwerk is heel goed aangekomen, bedankt hier voor.

En misschien tot een volgende keer

Nog heel fijne dag Met vriendelijke groet Rudi

21-12-2017 Het pakketje is al binnen bedankt.

Fijne feestdagen en goed nieuwjaar

groetjes PAUL

Wierook

20-02-2018 aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Beste Cor

Heb de Wierook in goede orde ontvangen en wil je hierbij bedanken voor de goede service en de presentjes!

Met vriendelijke groet, R. Piersma

26-01-2018  Goedemorgen Cor,

Bedankt voor het snelle afhandelen van de order en de onderstaande info, super.

Ik heb het bedrag zojuist overgemaakt zie de

Afbeelding hieronder.

Vriendelijke groeten,Miranda

Nieuwe bestelling

20-02-2018 aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Beste Cor,

Zou je het volgende item nog voor een tweede keer kunnen sturen:

Zittend mannetje, houtsnijwerk

Mail me de rekening maar, ik betaal 'm direct. Het is wel belangrijk dat ik 'm vrijdag bezorgd krijg,

want ik wil 'm vrijdagavond aan vrienden cadeau doen. Ik hoop dat dat lukt!

Met vriendelijke groet, R. van der Veen.

09-02-2018

Aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Fantatstisch! Veel dank Cor!

Quirine

26-01-2018  Goedemorgen Cor,

zojuist al de bestelling ontvangen.

Dank voor de snelle service!

Ze zien er in het echt mooier uit dan op de foto!

Groetjes Cristel

Bestelling artikel nr. 4744

JV. 27-03-2018  19:30

Aan de Westhoek Gaya Indonesia

Geachte

Pakket veilig en wel toegekomen in Lier op Maandag !!

Bedankt!!!

Grtjs

John

13-03-2018

Beste Cor,Via de Review site heb ik verscheidene malen geprobeerd mijn review te schrijven maar dat lukte niet.

Daarom doe ik het op deze manier.

 

Zaterdag 10 maart 2018. Met de grootst mogelijke voorzichtigheid werd mijn bestelling door de bezorger van Post.nl afgeleverd.

Daarna begon het uitpakken en het grote genieten. Echt, er was niets teveel gezegd, de Balinese  kapstok is inderdaad een welkome aanvulling op wat ik al heb uit Indonesie  en past ook nog eens heel goed in mijn huis. Ik heb het een speciaal plaatsje gegeven.

 

Ik heb niet eerder geweten dat naast het bestaande houtsnijwerk dit ook bestaat en ben er heel blij mee.

 

Gaya Indonesia verkoopt heel veel mooie spullen. Mocht ik weer wat nodig hebben dan weet ik bij wie ik terecht kan.

 

Cor, ik wil u heel hartelijk bedanken dat u mij heel blij hebt gemaakt met mijn aankoop en ook voor de uitstekende service en snelle levering.

 

Vriendelijke groet,

 

Paul W.B

21-03-2018  Beste Cor,

Torso in goede orde ontvangen.

Dank en groet,

Roeland

24-04-2018

Hallo Cor. De Boedhha is heelhuids aangekomen. Super bedankt ben er erg blij mee. Mvgr Ans R.

19-04-2018

Beste 

 

Heel blij met het beeld ! Wat een snelle service van Post NL en jullie ! Nogmaals dank .

Peter en Pieter

20-04-2018

Beste Cor,

Dank je wel voor de mooie shiva :) . Hij is in goede staat aangekomen 2 dagen geleden.

Fijne dag.

Mvg  Petra

26-04-2018 Goedemiddag, 

Bestelling is in goede orde ontvangen.

Goed weekend !

Groet Sandra

 

 

26-04-2018  Goedenavond Cor,

Hartelijk bedankt voor het opsturen van de dak tiara en vogelverschrikker.

Heel erg mooi. Alles is in goede staat aangekomen. Ik ben er enorm blij mee.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline van de Flier.

04-05-2018  Hallo Cor,

Pakket aangekomen.

Bedankt en groeten,

Roger,  België

16-06-2018 Aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Hallo Cor,

Zojuist bracht de postbode een prachtige sarong.

Reuze bedankt voor alle extra moeite!

Fijn weekeinde en met vriendelijke groet,

Betty W

19-05-2018 Aan de Westhoek Gaya Indonesia

Hoi, even laten weten dat het pakje gekomen is.

Hij kwam eigenlijk gisteren maar toen waren we niet thuis.

Met zorg ingepakt en verzonden.

Bedankt voor álle moeite.

Fijn (lang) weekend verder.       Groetjes,     Annieka

Review Zaterdag,12-05-2018  aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Hartelijk dank voor uw levering, ondanks de kleine hindernissen is alles perfect afgeleverd. Heb u webadres meteen doorgestuurd naar vriendinnen.  Veel succes en tot een volgende bestelling. Vriendelijke groet Maike.

 

 

Dank u wel Maike

Cor.

18-07-2018

Aan: de Westhoek Gaya Indonesia,   Hallo Cor,

We hebben de dromenvanger gevonden en we hebben het shiva beeldje een ander kleurtje gegeven. We zijn heel tevreden  met  de levering. Zeker het shiva/brahma/vishnu beeld en het Saraswati houtsnijwerk zijn schitterend !

Yogastudio Aghora, Zottegem BE

06-07-2018 Aan:

de Westhoek Gaya Indonesia

Goedemorgen heer Van der Weide,

Hierbij bericht ik u de goede ontvangst van de twee bestelde tafelkleden.

Ik ben erg enthousiast  over hoe plezierig alles is verlopen.

Dank en wellicht tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Mevr. M. van der E

27-06-2018 Aan

de Westhoek Gaya Indonesia

Beste Cor,

De boekenleesplank is vandaag goed en wel aangekomen in Rockanje. Ik ben er erg blij mee.

Hartelijke dank. Ook voor de snelle en nette afhandeling.

MvG, Loana

09-07-2018

Goedemiddag   hr.  van der  Weide,

Wil  toch  nog  even  laten  weten  dat  ik   kan  genieten  van mijn  aankoop.   En  zeker  van   het  beeld  met de  nangka.   Heb  er  alleen  nog  maar  hele   positieve  reacties   op  gekregen.

Ze  heeft  er  een  mooie  hoek  van  gemaakt  in  mijn  kamer  en  is  een  goede  aanvulling  op  de  rest.  Wat  betreft  de  rest  van  de  zending,   de  verpakking  was  niet  beschadigd,  ik  kon  wat  repareren  en  de  eenden  kleuren  wel  weer  bij  in  de  zon.

Hartelijke  groeten,         Mieke  M.

19-06-2018

En u bedankt voor de snelle verzending; ik zie dat ik het pakje morgen al binnen krijg. Geweldig, kan ik meteen met mijn project aan de slag.

 

Vriendelijke groet,

Ineke

26-07-2018

Aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Goedemorgen Cor,

Super heel erg bedankt…ik ben wel heel erg nieuwsgierig hoor. U hebt waarschijnlijk een zeer interessant bedrijf!

Prachtig website trouwens! 

Tot zaterdag.

Jan M. Amsterdam

15-09-2018 Aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Goedenavond,

De bestelling is in goede orde ontvangen.

Heel blij mee.

Groetjes, Wilma

29-09-2018

Geachte heer van der Weide,

Zending in goede orde ontvangen.

Bedankt voor de service.

 

Met vriendelijke groet

Wim W

 

08-08-2018 09:14   Aan de Westhoek Gaya Indonesia

 

Goedemorgen Cor,

 

Alles al ontvangen. O wat ben ik blij! Ze zijn prachtig!

Bedankt voor je goede service.

Een hele fijne dag en wie weet tot de volgende keer.

 

Groeten,

Pien

vrijdag, 05-10-2018

Aan: de Westhoek Gaya Indonesia

Pakket is in goede orde aangekomen , zijn tevreden over de bestelling,

Hartelijk dank

Jeanine C.