Tekstvak: © Niets uit of van deze website, http://www.gaya-indonesia.nl, mag worden overgenomen, gekopieerd of gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar auteur van deze website,
C.P. van der Weide, Oudebildtdijk 1224, 9075 NR, Westhoek.  KvK Nr.: 01061215.   BTW NR.: NL8034.41.113.B.01.
Tekstvak: de Westhoek Gaya Indonesia, Oudebildtdijk 1226, 9075 NR, Westhoek.
Reviews, Opmerkingen van onze klanten, Meningen van onze klanten, Wat onze klanten over ons schrijven, wat onze klanten over ons melden, wat u  over ons schrijft, Kommentaar over Gaya Indonesia, Opmerkingen over Gaya Indonesia, Reviews over Gaya Indonesia, Oudebildtdijk, Westhoek, Friesland.Tekstvak: Stuur ook een review naar Gaya Indonesia
Tekstvak: Stuur ook een review naar Gaya Indonesia

01-02-2017

in een woord geweldig, dank je wel voor de fijne service.

mvg J. Delies.

26-01-2017 W. in t Zandt

Het kistje is erg mooi. Bedankt

PIJL-RECHTS: Naar eerdere reviews
PIJL-RECHTS: Naar eerdere reviews

02-03-2017 Hallo Cor,

Zending in goede staat ontvangen. Dank daarvoor.

Hartelijke groet,

Hans Leih.

12-02-2017 Beste Cor

Bestelling in goede orde ontvangen. Ben er zeer content mee.

Met vriendelijke groet,

Ilja v.d. Broek

23-03-2017  Hallo Cor 

De spiegel is perfect aangekomen. 

Bedankt 

Daan Sopar.

12-03-2017  Hallo Cor,

De spiegel heb ik vrijdag in goede orde ontvangen, hij is nog mooier dan ik gedacht had! Super bedankt!

Fijne zondag,

Susan

07-04-2017  Dag Cor,

Inmiddels staan de meubelset al bij ons. Dank voor de levering!

Mvg Erik

30-03-2017  Beste Cor,

Allereerst excuus voor mijn late reactie.

Ook dit kamerscherm is in goede orde en naar volle tevredenheid ontvangen.

Hartelijk dank en met vriendelijke groet,

Shelley Lang

12-04-2017  Hallo Cor,

Bedankt voor uw service!

Met vriendelijke groet,

Tim

29-04-2017  21:47

Beste Cor.

Ik heb vandaag het pakket in goede orde ontvangen.

Bedankt voor de mooie producten en de snelle levering.

Met vriendelijke groet,

Tineke

04-03-2017  de 2 pagode lampen zijn jn goede gezondheid aangekomen................

Hartelijk dank

Klaas Smidt Soest.

05-05-2017  Beste Cor,
Het beeldje heeft mij in goede orde bereikt.
Ben er blij mee.
Met vriendelijke groet,

Sergio

03-05-2017 Hoi Cor,

bedankt voor de snelle service!

groet jeroen

04-02-2017, R. Jansen,

Alles is in goede staat afgeleverd, dank!

30 januari 2017  Hallo Cor.

Ik heb mijn bestelling ontvangen en ben er enorm blij mee.  Dank je wel,

J. Delies.

07-04-2017 Goedemiddag Cor,

Wow, wat is Shiva mooi en wat mediteer ik vanaf nu zacht.

Dank en hartelijke groet, ook zeker voor het lieve bezorgechtpaar!     Sabine

04-05-2017  Hoi Cor,

alles is goed aangekomen dank jullie wel. mijn schoonmoeder uit Indonesië vond em zo mooi dus ik wil er graag nog 1 bestellen! heb je er nog 1 staan?

groeten Jeroen

23-05-2017  19:19 aan de Westhoek Gaya Indonesia

Cor, dank u wel voor uw berichtje, de factuur betreffende hanglamp 1458 is aan u voldaan. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groet, J. Maas,

PS u hebt een geweldige webwinkel

 

18-05-2017  Hallo Cor,

Nogmaals bedankt voor de goede service…..

Fred Lubben

17-05-2017  Hallo Cor,
jullie hebben mij geweldig geholpen met het prachtige beeld en super snel bezorgd. nogmaals vele dank……
fred lubben

22-06-2017  Dag Cor,
Ik heb gisteren het pakket ontvangen, ontzettend bedankt! Nogmaals ontzettend bedankt voor je tijd en moeite! En geniet van de warmte!
Vriendelijke groetjes,
Olga

07-05-2017  18:49

ik heb de tafeltjes ontvangen: ze zien er prachtig uit....

waarschijnlijk zijn ze door jullie nog in de was of olie gezet voor transport?

Super!! Waarmee zijn ze behandeld? Dan kan ik dat ook doen als ze wat kaal worden....

Bedankt!! Groeten, M. Dijkstra

21-07-2017  Aan:

de Westhoek Gaya Indonesia

Geachte Heer , hierbij even een bedankje voor de goede service , n.a. v. mijn bestelde stoffen , ik vind ze heel mooi en ga er dan ook een mooie soort kaftan van maken, een lange jurk. nogmaals dank

Mevr. E. de Bus Brugmans.

01-07-2017  Hoi Cor,

Even laten weten dat het pakketje vandaag gekomen is.

Wat een leuke spulletjes, ik vind de bloes mooier als op de foto. En niet onbelangrijk: hij past!

Dank je wel voor alle moeite. Voor nu fijn (en hopelijk zonnig) weekend.

Terima Kasih en groetjes, Annieka

10-08-2017 Aan: de Westhoek Gaya Indonesia

De bestelling is goed aangekomen, hartelijk dank voor alle mooie artikelen.

Een artikel bleek niet voorradig maar dit werd naar tevredenheid opgelost.

 Ik kom vast nog eens terug 😊  A . Andringa-Baar

18-09-2017 Goedemorgen meneer van der Weide,

De bestelling van de prachtige schilderijen heb ik inderdaad van overburen op nr. 113 ontvangen.

Hartelijk dank en ik ga genieten van de erg mooie schilderijen die bijzonder zorgvuldig verpakt waren!!

Met vriendelijke groet,

Mevr. G. Kevelham-Meijerink.

14-09-2017

Beste Meneer van der Weide,

Het peper en zoutstel is binnen.

Hartelijk dank. Mvgr, Rene

Snelle afhandeling

17-08-2017 aan de Westhoek Gaya Indonesia

Geachte meneer Cor

Dank u voor de snelle afhandeling het beeld is aan gekomen en vindt het super mooi

Heel erg blij mee , zeer fijn om zaken met u te doen prima verpakt en mooi beeld

Een betrouwbaar en van zeer goede kwaliteit producten die u verkoopt

Met vriendelijke groet Frans van Bussel

woensdag 06-09-2017 Goedemiddag Cor

Dank je wel voor de goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Maskers zijn vandaag geleverd .

Met vriendelijke groet Ton

23-08-2017 Aan de Westhoek Gaya Indonesia

Goedemiddag Cor

Bedankt voor de snelle afhandeling van de bestelling

De maskers zijn vandaag bezorgd

Als ik weer iets wil kopen kom ik zeker weer kijken op jullie site

Met vriendelijke groet Ton

19-08-2017 aan de Westhoek Gaya Indonesia

Hoi

De bestelling is goed aangekomen

Bedankt. Vr. Groet Lucien Huisman

16-09-2017

Beste Cor van der Weide, het bankje is in goede orde bij ons aangekomen, precies wat we ervan verwachtten… heel mooi hout, stevig en sierlijk!

Dank, Hester van Wieringen

26-09-2017  Beste Cor,

De maskers zijn vandaag in goede orde aangekomen en hangen inmiddels op mijn muur. Ik ben er erg blij mee!

Heel erg bedankt voor uw vriendelijke en ontzettend snelle service.

U ook een fijne dag verder!

Vriendelijke groet,

Joost

06-12-2017 Beste,

Bedankt voor de super snelle levering! Ze was tip top in orde 👌 wat een service! chapeau 👍 en nogmaals dikke dankjewel 😊

10-12-2017

Pakketje kwam gistermiddag binnen erg snel bedankt voor de snelle service erg mooi masker

Brian van Dijk

28-10-2017

Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen en ben er erg blij mee.  M.vr.gr. A. Heyne

01-11-2017

de lamp is binnen, hij is prachtig,  dank u wel voor het terug storten van de verzendkosten,  

mvg l. minken 

16-11-2017

Aan de Westhoek Gaya Indonesia

Goedemorgen Cor,

Het pakket met houtsnijwerk is heel goed aangekomen, bedankt hier voor.

En misschien tot een volgende keer

Nog heel fijne dag Met vriendelijke groet Rudi