Tekstvak: © Niets uit of van deze website, http://www.gaya-indonesia.nl, mag worden overgenomen, gekopieerd of gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar auteur van deze website,
C.P. van der Weide, Oudebildtdijk 1224, 9075 NR, Westhoek.  KvK Nr.: 01061215.   BTW NR.: NL8034.41.113.B.01.
Tekstvak: de Westhoek Gaya Indonesia, Oudebildtdijk 1226, 9075 NR, Westhoek.
de Westhoek Gaya Indonesia, Horeca bedrijf met aanpandige woning.
Foto gemaakt door Cor van der Weide, Westhoek.de Westhoek Gaya Indonesia, woning te koop, aan de Oudebildtdijk 1224, Horeca bedrijf te koop, aan de Oudebildtdijk 1226de Westhoek Gaya Indonesia, terras op het zuiden, in een landelijke omgeving, vlakbij de waddenkust.
Foto gemaakt door Cor van der Weide, Westhoek.de Westhoek Gaya Indonesia, Horecapand met ruime parkeergelegenheid, eigen grond.
Foto gemaakt door Cor van der Weide, Westhoek.Te koop, Cafe, Reataurant, Friese, waddenkust, Westhoek
Cafe, Restaurant, Woning, Westhoek, aan de langste straat van Nederland, te koopCafe Restaurant, de Westhoek Gaya Indonesia, Te Koop

Een zeer goed draaiende horecagelegenheid met een grote bekendheid De  Westhoek Gaya Indonesia is gevestigd te Westhoek aan het eind (begin) van de Oudebildtdijk in het noordwesten van Friesland met veel toekomstperspectief wat betreft het toerisme.

Eind jaren negentig is door de Bildtse recreatie ondernemers een vereniging opgericht ( BRO ) die zich richtte op het bevorderen van de toerisme in met name Gemeente Het Bildt. Inmiddels is deze vereniging uitgegroeid en omvat nu de gemeenten Het Bildt, Leeuwarderadeel, Menameradiel, en Ferwerderadiel en heet nu Uytland ( www.uytland.nl  )

De vereniging heeft nog steeds het doel om het toerisme te bevorderen in met name deze gemeenten en met succes!

Ondanks de recessie, is de toeristische belangstelling voor dit gebied stijgende.

Een gebied met toekomst !!

Met naastgelegen eigen woning

Terras op het zuiden

Aan doorgaande weg

Met eigen, ruime parkeergelegenheid